Slider

Visie

Elohay werkt vanuit positieve christelijke levensovertuiging dat ieder mens is geboren met kwaliteiten en talenten om deze te ontdekken, te ontwikkelen en toe te passen. Ieder op hun eigen specifieke manier waardoor ieder mens uniek en waardevol is.

Elohay staat met passie, betrokkenheid, vriendelijkheid en vastberadenheid naast de mensen. En door de positieve benadering gaan mensen hun mogelijkheden steeds meer ontdekken en komen daardoor meer in hun kracht.

Elohay stimuleert mensen om te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en om hun zelfredzaamheid te vergroten.

De coach / begeleider

Evert Bergsma is begeleider en coach bij Elohay.  Evert heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met 0.a. psychische beperkingen, waar onder mensen met autisme. Hij werkt gedeeltelijk bij de GGZ gerelateerde organisatie Kwintes in Flevoland als (IPS) trajectbegeleider en jobcoach. Evert is bij Kwintes in Emmeloord initiatiefnemer voor het opzetten en ontwikkelen van IT Sociaal en Kom en Zie leren werken.

Daarnaast werkt hij als zelfstandige in zijn eigen woongebied in Noordoost Friesland via verschillende opdrachtgevers. Evert woont in Damwoude. Hij helpt graag mensen een stapje verder wanneer ze zelf even niet meer weten wat ze willen en wat ze kunnen. Of in situaties wanneer de omstandigheden een chaos lijken te zijn. Hij ondersteunt dan bij praktische zaken. Evert heeft een HBO achtergrond en is gecertificeerd IPS trajectbegeleider en jobcoach.