Elohay meer dan begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Loop je vast in bepaalde zaken zoals je werk, of je school, of in je administratie, of bij het maken van keuzes, of de vraag: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, en wil je de regie in eigen handen houden, maar dat het je niet lukt, of steeds minder gaat lukken en niet meer weet hoe je uit deze situatie kunt komen. Dan kan Elohay je helpen om de regie weer terug te krijgen en je overzicht bieden zodat dingen weer duidelijk zijn voor je.

Elohay is gespecialiseerd in het helpen van mensen met psychische problemen waaronder autisme en is daarnaast ook gespecialiseerd als jobcoach voor bijzondere doelgroepen bij re-integratie.

Professional organizer

Loop je vast in het huishouden, leef je uit de wasmand, kom je niet meer toe aan opruimen of is je huis zo vol geraakt met spullen dat je niets meer kunt vinden, stapelen de spullen zich op en weet je niet meer waar je moet beginnen met opruimen? Dan kan een opruimcoach (profesional organizer) je helpen om de boel op te ruimen zodat er weer structuur, rust en ruimte in je huis en in je hoofd ontstaat.

Elohay werkt samen met de deskundige professionals organizer, Louise Bergsma

Meer informatie via www.mooiinorde.nl. Of stuur een mail voor meer informatie: info@mooiinorde.nl